Αθλητισμός|20.03.2023 22:30

Πρωτάθλημα Αργεντινής: Πάτησε κορυφή η Ρίβερ Πλέιτ, προβλημάτισε ξανά η Μπόκα Τζούνιορς - Highlights

Newsroom

Πάτησε κορυφή στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional η Ρίβερ Πλέιτ που πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Σαρμιέντο. Οι Μιγιονάριος επικράτησαν 2-0 και προσπέρασαν τη Σαν Λορέντσο που έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Νιούελς Ολντ Μπόις σε ένα ματς που θα μεταδοθεί το βράδυ της Δευτέρας (20/3, 23.30) απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και απ' το ethnos.gr.

Στο 7' ο Μπελτράν άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ η Ρίβερ κλείδωσε το τρίποντο στο 74' με τον Παλαβεσίνο, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 που έφερε την ομάδα του στο +2 απ' τη Σαν Λορέντσο.

Σε αντίθεση με τη Ρίβερ, η μεγάλη αντίπαλος Μπόκα Τζούνιορς συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 απ' την Ινστιτούτο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βαρέλα στο 12', ενώ στο 19' ο Αντριαν Μαρτίνεζ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η Μπόκα μείωσε στο 45+2 με τον Παγιέρο, αλλά η Ινστιτούτο σκόραρε για τρίτη φορά με τον Ροντρίγκες στο πρώτο λεπτό του β' ημιχρόνου. Το μόνο που κατόρθωσε η Μπόκα ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Μιγκέλ Μερεντιέλ. Ήδη βρίσκεται στο -7 απ' τη Ρίβερ.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μπάνφιλντ στην έδρα της Ταγιέρες, όπου επικράτησε με 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλεμάν.

Tα ξημερώματα της Τρίτης (02.30) οι μεταδόσεις απ' την υβριδική του OPEN και το ethnos.gr θα συνεχιστούν με το ματς Λανούς - Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ την ίδια ώρα παίζουν και Ουρακάν - Ροζάριο Σεντράλ. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (02.00) με το παιχνίδι Βελέζ - Σεντράλ Κόρδομπα.

Ρίβερ ΠλέιτΜπόκα Τζούνιορςπρωτάθλημα Αργεντινής