Αθλητισμός|27.03.2023 17:38

Κοσμάς: «Ήμασταν στο παρά πέντε για σύνταξη επιστολής στην UEFA για ελίτ διαιτητές, χάλασε γιατί αποχώρησε ο Ολυμπιακός»

Newsroom

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, τόνισε πως η Ένωση θέλει καθαρό ποδόσφαιρο και πως δεν θα τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, ξεκαθαρίζοντας πως η αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη σύσκεψη κορυφής χάλασε στο παρά πέντε τη σύνταξη επιστολής προς την UEFA για ελίτ διαιτητές!

«Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστούσνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα. Στο παρά πέντε καταλήξηαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄κατηγορία» είπε αρχικά ο Γιώργος Κόσμας και πρόσθεσε αναφορικά με τον ρόλο του Ολυμπιακού: «Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός».

Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Μελισσανίδης: «Του έχετε ρίξει δίπλα τη Μάτα Χάρι...»

Προηγουμένως, υπήρξε αιχμηρή αναφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμπλοκή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη διαιτησία. «Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα τη Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα», ήταν μια από τις πιο αναφορές του Μελισσανίδη προς τον Μαρινάκη. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ανέφερε, πως τη... Μάτα Χάρι τη ρίχνουν ή προσπαθούν να την ρίξουν δίπλα σε όλους τους αρχιδιαιτητές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος ΚοσμάςSuperLeagueπλέι οφΟλυμπιακόςΑΕΚΣτιβ Μπένετειδήσεις τώρα