Αθλητισμός|11.04.2023 16:39

Ποινική δίωξη στον ποδοσφαιριστή Κλέιμαν για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών - Συνελήφθη τα ξημερώματα

Newsroom

Ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε στον τερματοφύλακα του Βόλου Κλέιμαν, ο οποίος οδηγείται στον ανακριτή. Συγκεκριμένα κατηγορείται, σύμφωνα με το dikastiko.gr για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση. Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής της Super League, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, ο Μπόρις Κλέιμαν αλλά και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Βόλου, με απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου. Ωστόσο, δεν έχουν δοθεί περισσότερες εξηγήσεις, με την ομάδα της Μαγνησίας να ανακοινώνει: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ποδοσφαιριστή τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο αθλητής κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας, μέσα στο μπαρ ενώ ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας. Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο, επενέβη και προσήγαγε όλους τους «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου στο τμήμα, ενώ η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, στην κατοχή του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ηρωίνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςαστυνομίαΒόλοςσύλληψηΚολωνάκιειδήσεις τώρα