Αθλητισμός|11.04.2023 17:25

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Σακίλ ΜακΚίσικ - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Newsroom

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει μέχρι το 2025 ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακός.

Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2020, εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει 4,5 χρόνια στους Ερυθρόλευκους. Σημειωτέον ότι το συμβόλαιο τού ΜακΚίσικ έληγε το φετινό καλοκαίρι και με την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών κλείνει θετικά μια εκκρεμότητα που υπήρχε στην ομάδα για έναν πολύτιμο παίκτη.

Η ανακοίνωση έγινε αρχικά με ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου δείχνει τον ΜακΚίσικ σε μια λευκή ρόμπα να πηγαίνει σε ένα ινστιτούτο ζητώντας να... ανανεωθεί! Τότε τον παίρνουν τηλέφωνο οι πρόεδροι της ομάδας Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για τα... ευχάριστα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟλυμπιακόςEuroleagueειδήσεις τώραΣακίλ ΜακΚίσικBasket League