Αθλητισμός|13.04.2023 17:15

Άνετα και ξεκούραστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα προημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο

Newsroom

Δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Νικολάς Τζάρι και συνεχίζει την πορεία του προς τον τρίτο σερί τίτλο του στο Masters του Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει θριαμβεύσει στη χωμάτινη επιφάνεια του Μονακό και στα δύο προηγούμενα τουρνουά, χρειάστηκε 93 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του 27χρονου Χιλιανού (Νο.58) με 6-3, 6-4. Έκλεισε θέση για την οχτάδα, όπου θα αναμετρηθεί το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (14/4) με τον Τέιλορ Φριτζ.

Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε εξαιρετικά, απέφυγε τα λάθη και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν φτάνοντας σε μια «καθαρή» νίκη. Ο 24χρονος τενίστας πέτυχε το πρώτο του μπρέικ στο έκτο γκέιμ (4-2) και μετά από τρία χαμένα σετ πόιντ στο 5-2 και άλλα τρία στο 5-3 έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του ύστερα από 47 λεπτά αγώνα.

Στο μοναδικό ασταθές service game του, το τέταρτο του δεύτερου σετ, έσωσε δύο μπρέικ πόιντ του Τζάρι, όμως στο επόμενο γκέιμ εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία του. Προηγήθηκε με 3-2 και χωρίς να κινδυνέψει το σερβίς του μέχρι το τέλος έφτασε στην άνετη πρόκριση. Έχει πλέον 12 σερί νίκες στο Μόντε Κάρλο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ATP Μόντε ΚάρλοΣτέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώραΤένις