Αθλητισμός|07.05.2023 00:34

Νέα ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου: Οδεύει ξανά προς Κύπρο αλλά κεκλεισμένων των θυρών!

Newsroom

Ακόμα μια αλλαγή δεδομένων προέκυψε για τον τελικό του Κυπέλλου! Μολονότι η ΕΠΟ φάνηκε να καταλήγει στη λύση του Αγρινίου, επανήλθε στο τραπέζι η Κύπρος! Προκειμένου να μην παραβιαστεί η προκήρυξη του Κυπέλλου, η Ομοσπονδία χτύπησε ξανά την πόρτα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Μεγαλόνησο.

Εκεί δηλαδή, όπου αρχικά είχε απευθυνθεί αλλά είχε εισπράξει αρνητική απάντηση απ' την Αστυνομία υπό τον φόβο των επεισοδίων. Τούτη τη φορά όμως η συζήτηση γίνεται για ματς κεκλεισμένων των θυρών, δεδομένης της άρνησης της 12ης Απριλίου για τη διεξαγωγή τελικού στο ΓΣΠ με οπαδούς και των δύο ομάδων. Στην ΕΠΟ ευελπιστούν ότι η κυπριακή αστυνομία δεν θα υψώσει απαγορευτικό δίχως την παρουσία οπαδών.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Αγρινίου και της έδρας του Παναιτωλικού, που φαινόταν να κερδίζει έδαφος σε σχέση με άλλα γήπεδα, περνά αυτήν τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα, με την ΕΠΟ να αναζητά ξανά τη λύση εκτός συνόρων. Σημειωτέον ότι η προκήρυξη αναφέρει ότι ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό, είτε στο εξωτερικό. Η τελική απόφαση κατά πάσα πιθανότητα θα ληφθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη Δευτέρα (8/5) στις 16:00…

ΠΑΟΚΑΕΚΚύπροςειδήσεις τώρατελικός κυπέλλουΚύπελλο Ελλάδας