Αθλητισμός|23.05.2023 20:20

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου με αποθέωση στην Τούμπα - Χωρίς Ολιβέιρα απέναντι στην ΑΕΚ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime
Intime
Intime
Intime
Intime
Intime
Intime

Πλήθος οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας για να εμψυχώσουν και να στηρίξουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του τελικού Κυπέλλου (Τετάρτη 24/5, 20.30) με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Εκεί δεν θα υπάρξει παρουσία φιλάθλων καθώς το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως οι φίλοι του Δικεφάλου φρόντισαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στην τελευταία προπόνηση πριν απ' το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα με συνθήματα και επευφημίες ζητώντας ουσιαστικά να επιστρέψει η ομάδα με το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο. Από τη πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές χειροκρότησαν τον κόσμο και έγιναν ένα μαζί του στα συνθήματα. Μάλιστα δώρισαν και τις φανέλες τους. Την αποθέωση βεβαίως γνώρισε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο πλευρό της ομάδας Γιώργος και Νίκος Σαββίδης

Στο γήπεδο της Τούμπας, δίπλα στην ομάδα όπως το συνηθίζει πάντοτε, βρέθηκε και ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον αδερφό του Νίκο, οι οποίοι θα συνοδεύσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό και θα βρίσκονται στις εξέδρες.

Παρών βεβαίως στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν και ο Ζοσέ Μπότο. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έμεινε άφωνος από τη συμπαράσταση των οπάδών της ομάδας πριν απ' τον τελικό λέγοντας ότι δεν έχει ξαναβιώσει κάτι ανάλογο κατά την 30ετία που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

«Είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια και ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι κάτι ιδιαίτερο και έχουν μία θέση στην καρδιά μου. Σας αξίζουν τα καλύτερα», έγραψε ο Πορτογάλος, ο οποίος ήταν μαζί με τον γιο του που ταξίδεψε απ' την πατρίδα του στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το τελευταίο ματς της σεζόν.

 

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λουτσέσκου - Εκτός ο Ολιβέιρα

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/5) με την προπόνηση στην Τούμπα, που ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι, ενώ έγινε και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Πάντως, ολοι οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Βόλο και η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο προτού η ομάδα αναχωρήσει για το γήπεδο.

Το μόνο βέβαιο είναι, όπως έκανε γνωστό ο Λουτσέσκου, ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του. Δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για τον τελικό κι ως εκ τούτου δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου κόουτς.

Ζοσέ ΜπότοΠΑΟΚτελικός κυπέλλουειδήσεις τώραΓιώργος ΣαββίδηςΚύπελλο Ελλάδας