Αθλητισμός|21.03.2019 21:09

Συγκινητικές στιγμές κατέγραψε η παρακάμερα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (vid)

Newsroom

Εντονα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια για την Euroleague. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν βαρύ καθώς επρόκειτο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «πρασίνων» μετά τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Στη θέση του ιστορικού παράγοντα του «τριφυλλιού» στα VIP, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, τοποθέτησε μια φωτογραφία του, μια ανθοδέσμη και φυσικά μια σημαία του Παναθηναϊκού. Πριν από το τζάμπολ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στα μάτριξ προβλήθηκε κι ένα συγκινητικό video για έναν άνθρωπο, ο οποίος σ' όλη του τη ζωή ήταν δίπλα στον σύλλογο.

Καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι φίλοι των «πρασίνων» φώναζαν συνθήματα για τον αγαπημένο τους Θανάση, τον δικό τους άνθρωπο. Η παρακάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέγραψε όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ σε ένα video γεμάτο συναίσθημα και πάθος.

Εξίσου συγκινητική ήταν η εικόνα και στο φουαγιέ του ΟΑΚΑ, όπου ο Γιαννακόπουλος συνήθιζε πριν από τα ματς να κάθεται και να συζητάει με τους φίλους της ομάδας. Στη θέση του τοποθετήθηκε μια ανθοδέσμη αλλά και το αγαπημένο του αναψυκτικό.

ΠαναθηναϊκόςΘανάσης ΓιαννακόπουλοςEuroleague