Αθλητισμός|31.10.2023 13:41

Τον Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιαννακόπουλος!

Newsroom

Δεν σταματάει την ενίσχυση από το πάνω ράφι ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από το «τριφύλλι»!

Ο παίκτης που επί 3 μήνες ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ντύθηκε στα πράσινα! Ένα επιθετικό υπερόπλο που έρχεται να προστεθεί στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει πράξη με συνοπτικές διαδικασίες την επιθυμία του Αταμάν.

Μία μέρα μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ μέσω των social media ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέντρικ Ναν από το «τριφύλλι».

Ο Αταμάν πριν από λίγες μέρες είχε δηλώσει πώς ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση δύο παικτών, με την «Magic Euroleague» να αναφέρει το βράδυ της Δευτέρας (30/10) πώς οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός παίκτης που θα κάνει «μπαμ».

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ώρες αργότερα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει το επιθετικό υπερόπλο Κέντρικ Ναν, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται θετικά τα ξημερώματα της Τρίτης (31/10).

Παναθηναϊκόςειδήσεις τώραΔημήτρης Γιαννακόπουλος