Αθλητισμός|21.01.2024 21:00

Premier League: Καταιγιστική Λίβερπουλ με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο!

Newsroom

Η Λίβερπουλ ήταν εντυπωσιακή για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπόρνμουθ, πέτυχε τέσσερα γκολ σε 45 λεπτά και πήρε ένα τρίποντο που την κρατά στην κορυφή της Premier League.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ήταν καταιγιστική. Με σκόρερ τους Ντάργουϊν Νούνιες, Ντιόγκο Ζότα, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, οι Κόκκινοι παρέμειναν στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ένα ματς λιγότερο.

Προηγουμένως, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Μπράμαλ Λέιν». Τα Σφυριά προηγήθηκαν στο 28΄ με τέρμα του Κορνέτ αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 44΄ με τον Μπρερετόν Ντίαζ. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 78΄ με πέναλτι ο Γουόρντ-Πράους αλλά η Σέφιλντ ισοφάρισε στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του ΜακΜπέρνι.

Οι Λεπίδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρίαν Μπρούστερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε και η Γουεστ Χαμ καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βλάντιμιρ Κουφαλ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Premier Leagueειδήσεις τώραΜπόρνμουθΛίβερπουλ