Αθλητισμός|23.02.2024 19:13

Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών: Όταν σε βραβεύει η «σιωπή» και… «ακούς» την αγάπη!

Έλβη Μιχαηλίδου

Πριν λίγες μέρες είχα την χαρά και την τιμή να βραβευτώ από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, σε μια τελετή που αναβλήθηκε δύο φορές πέρσι λόγω των χιονοπτώσεων αλλά και του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως λένε και έτσι τη Δευτέρα το απόγευμα μαζευτήκαμε στο «σπίτι» του αθλητισμού, το αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας σε μια πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Moυ έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση το μεγάλο χαμόγελο των ανθρώπων αυτών με το οποίο με υποδέχτηκαν. Έτσι ακόμα και αν δεν μπορούσαμε να "μιλήσουμε" την ίδια γλώσσα, τα είπαμε όλα με την γλώσσα της...αγάπης!

Το OPEN ήταν το μόνο ιδιωτικό ΜΜΕ που παρουσίασε την περασμένη χρονιά τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία και νιώθω περήφανη για την «αποκλειστικότητα» μας αυτή. Ο αθλητισμός είναι ένας και οι επιτυχίες των αθλητών είναι ίδιες είτε μιλάμε για αρτιμελείς είτε για ανθρώπους με αναπηρία. Και ως εκ τούτου πρέπει να έχουν την ίδια προβολή. Αυτό -τουλάχιστον για εμένα- είναι αδιαπραγμάτευτο. Και με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσω και στο OPEN αλλά και μέσα και από το Έθνος πια…

Δείτε όλα όσα έγιναν στην κοπή της πίτας στο παρακάτω βίντεο:


Εθνική Κωφώνειδήσειςειδήσεις τώρα