Αθλητισμός|28.02.2024 19:00

Νέα ανατροπή και πέμπτη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ! Έδωσε τη λύση ξανά ο ασταμάτητος Ελ Κααμπί

Newsroom

Ο Ολυμπιακός συνεχίσε την ανοδική πορεία του υπό την καθοδήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καθώς πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη του με τον Ισπανό στον πάγκο! Οι Πειραιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να επικρατήσουν με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο παραμένοντας στο κυνήγι της κορυφής.

Μάλιστα ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι κατά το οποίο ο Ολυμπιακός νικάει με ανατροπή καθώς την περασμένη Κυριακή βρέθηκε σε ανάλογη συνθήκη με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά κατόρθωσε να μετατρέψει το 0-1 σε 2-1 στο Καραϊσκάκη. Το νικητήριο γκολ ήταν και πάλι έργο του Ελ Κααμπί, ο οποίος έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα! Ο στράικερ των Πειραιωτών έχει σκοράρει και στις πέντε νίκες επί Μεντιλίμπαρ!

1-0 με Ντουάρτε

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση στο γήπεδο και απείλησε τρεις φορές με τον Μασούρα (19'), τον Καμπράλ (24') και τον Ιμπόρα (30'). Τελικά όμως ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 33' οι Αγρινιώτες άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

1-1 με αυτογκόλ

Το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό και ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο 59' προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα. Και πράγματι οι Ερυθρόλευκοι άλλαξαν εικόνα, έγιναν πιεστικοί και έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή. Αρχικά στο 72' ο Ζέλσον Μαρτίνς πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ από πλάγια, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού προηγουμένως η μπάλα άλλαξε πορεία χτυπώντας στο πόδι του Τορεχόν, ο οποίος χρεώθηκε αυτογκόλ.

Το απίστευτο παιχνίδι της τύχης για Τορεχόν

Η τύχη έπαιξε ένα μοιραίο παιχνίδι στον Τορεχόν, ο οποίος και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε βάλει το πόδι του σε ανάλογη κόντρα στέλνοντας την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Τότε ήταν το σουτ του Σάστρε, τώρα του Ζέλσον. Και συνέβη στο ίδιο λεπτό και στο ίδιο τέρμα!

Ξανά ο Ελ Κααμπί τη λύση

Η ολική ανατροπή επιτεύχθηκε για τους Πειραιώτες στο 79'με τον συνήθη ύποπτο Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός έκλεψε την μπάλα απ' τον Μαλή, πέρασε τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού και πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση για το τελικό 1-2.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (67' Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70' Τορεχόν), Πέρες, Φρεντ. Ντουάρτε, Μπουζούκης (61' Τσιγγάρας), Καρέλης (67' Πέντρο), Ντίαζ (59' Σενγκέλια).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90' Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59' Έσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59' Ζέλσον, 83' Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (59' Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί

ειδήσεις τώραΟλυμπιακόςSuperLeagueΠαναιτωλικός