Αθλητισμός|28.02.2024 19:20

Ο Ατρόμητος πήρε νίκη γοήτρου με Αντζιέλσκι κι η Λαμία το εισιτήριο για τα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Newsroom

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάρολ Αντζιέλσκι ο οποίος μπήκε στο 58ο λεπτό και σημείωσε δύο γκολ (61’, 82’), ο Ατρόμητος πήρε μία νίκη γοήτρου απέναντι στη Λαμία επικρατώντας 3-1 στο Περιστέρι για την 25η αγωνιστική.

Ο Γιουμπιτάνα είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 2’, με τον Σλίβκα να ισοφαρίζει προσωρινά στο 26’ σε 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που δεν κόστισε στη Λαμία καθώς πριν από τη σέντρα είχε κλειδώσει και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Διπλό χτύπημα Αντζιέλσκι

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ σχεδόν με τη σέντρα καθώς μόλις στο 2' ο Γιουμπιτάνα υποδέχθηκε ωραία την μπάλα και με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 1-0. Η Λαμία έψαξε την ισοφάριση και τη βρήκε στο 26'. Ο Μαρτίνεθ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και παρά την πίεση του Κούντε έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Σλίβκα, ο οποίος απέφυγε και τον Τσιντώτα σκοράροντας σε άδειο τέρμα για το 1-1.

Στο 61’ ο Αντζιέλσκι, λίγο μετά την είσοδό του στο γήπεδο, πήρε το ριμπάουντ απ’ την απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλένσια κι έκανε το 2-1, ενώ 69’ η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη.

Παρόλα αυτά ο Αντζιέλσκι «μίλησε» ξανά στο 82’ από πάσα του Κουέν κι εκτέλεσε για δεύτερη φορά, «κλειδώνοντας» τη νίκη των γηπεδούχων.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου (73' Ντε Μποκ), Κεσχριντά, Έντερ Γκονθάλεθ, Κούντε (89' Βρακάς), Καμαρά (58' Κουέν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58' Αντζιέλσκι), Βαλένσια (90' Έρλινγκμαρκ).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες (65' Στάνκο), Τζανδάρης (46' Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (85' Τσούκαλος), Καρλίτος (65' Μάλτσι), Μαρτίνεθ (76' Τόσιτς).

ειδήσεις τώραΛαμία ΠΑΕΑτρόμητοςSuperLeague