Αθλητισμός|12.03.2024 11:25

Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις του Πογιέτ για τον «τελικό» με το Καζακστάν - Επέστρεψε ο Τζόλης

Newsroom

Η Εθνική ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του ενόψει του πρώτου «τελικού» με το Καζακστάν για τα πλέι οφ που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena.

Στις κλήσεις του Ουρουγουανού προπονητή δεν βρίσκεται ο Γιαννούλης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της Νόριτς με τη Μίντλεσμπρο, ούτε όμως και οι Δουβίκας, Βαγιαννίδης και ο φορμαρισμένος Κώτσιρας. Προτιμήθηκαν για το δεξί άκρο της άμυνας οι Ρότα και Μπάλντοκ, οι οποίοι εξαρχής έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού, όπως επίσης και ο Σάλιακας ως τρίτη επιλογή για τη δεξιά πλευρά.

Αντιθέτως, έπειτα από καιρό επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ο Τζόλης, ο οποίος πραγματοποιεεί εξαιρετική σεζόν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ έχοντας σκοράρει 14 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Επίσης, πρόλαβαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες ο Χατζηδιάκος και ο Τσιμίκας.

Εφόσον η Ελλάδα ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν, τρεις ημέρες αργότερα (24/3) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας

Αναλυτικά οι κλήσεις του Πογιέτ: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας Ρότα, Μπάλντοκ, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μάνταλος, Σιώπης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Τζόλης.

Εθνική ομάδαΧρήστος Τζόληςεθνική ΕλλάδαςΓκουστάβο ΠογιέτEuroEuro 2024προκριματικά Euroειδήσεις τώρα