Αθλητισμός|07.04.2024 23:00

Έκανε πράξη τις απειλές η Φενερμπαχτσέ! Χρησιμοποίησε την Κ19 στο τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ και αποχώρησε απ' το γήπεδο στο 2'!

Newsroom

Μόλις δύο λεπτά διήρκησε ο τελικός του τουρκικού Σούπερ Καπ μεταξύ της Φενερμπαχτσέ και της Γαλατασαράι! Κι αυτό διότι η Φενέρ έκανε πράξη τις... απειλές της και αποχώρησε απ' το γήπεδο λίγο μετά τη σέντρα της αναμέτρησης.

Η Φενερμπαχτσέ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την Κ19 του συλλόγου θέλοντας να εκφράσει την αντίδρασή της για τις αποφάσεις της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθώς αφενός απέρριψε το αίτημα για αναβολή του τελικού (προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για το επερχόμενο κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference), αφετέρου απέρριψε και το αίτημα για την έλευση ξένων διαιτητών.

Μάλιστα, πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Η Φενέρ παρέταξε μια ενδεκάδα νεαρών παικτών και αμέσως μετά το 1-0 της Γαλατασαράι με το διαγώνιο σουτ του Ικάρντι στα 50 δευτερόλεπτα, οι διοικούντες του συλλόγου κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν απ' τον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί πρόωρα το ματς.

ποδόσφαιροΤουρκίαΦενέρμπαχτσεΓαλατάσαραϊ