• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολέςΔημοσκόπηση Metron Analysis: Σταθερή πρωτιά για ΝΔ, ακολουθεί αμετακίνητος ο Τσίπρας - Η διαφορά ΠΑΣΟΚ-Καρυστιανού«Αρκετά με τον πόλεμο»: Ανοιχτή επιστολή Ζελένσκι σε Πούτιν - Τον καλεί σε συνάντηση για λήξη της σύρραξηςΦωτιά στις παλιές εστίες στου Ζωγράφου: Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα
δημοφιλές τώρα: H Τουρκία μετά το «όχι» για τα F-35 «βάζει στο μάτι» την Ελλάδα: Το μήνυμα και η προειδοποίηση...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   05.04.2024 12:15
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα 4 σενάρια αντίδρασης

Στα άκρα η κόντρα της Φενερμπαχτσέ με την τουρκική ομοσπονδία - Με την Κ19 στο Σούπερ Καπ και σκέψεις αποχώρησης απ' το γήπεδο!

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋   🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

AP
AP
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της Φενερμπαχτσέ με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης λόγω των επερχόμενων κρίσιμων αγώνων με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League στις 11 και 18 Απριλίου, ζήτησε την αναβολή του Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7 Απριλίου, όπως επίσης και για την αναμέτρηση με την Καραγκιουμρούκ στις 14 Απριλίου, στο ενδιάμεσο των ευρωπαϊκών αγώνων. Η Ομοσπονδία αρνήθηκε, όπως επίσης και το αίτημα για ξένους διαιτητές στο Σούπερ Καπ και η Φενέρ ετοιμάζεται για ακραίες αντιδράσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αθλητισμός | 02.04.2024 22:40 
Δεν αποχωρεί απ' το τουρκικό πρωτάθλημα η Φενερμπαχτσέ - 25.000 οπαδοί-μέλη βρέθηκαν στην ιστορική συνέλευση
Αθλητισμός | 03.04.2024 17:11 
Βαριά καμπάνα στην Τραμπζονσπόρ, στα μαλακά η Φενερμπαχτσέ για τα επεισόδια στο μεταξύ τους ματς

Η Ομοσπονδία δεν άλλαξε το καλεντάρι και ο τελικός του Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή 7 Απριλίου, παρά το αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Φενέρ, λόγω του αγώνα με τον Ολυμπιακό που έπεται. Παράλληλα, απορρίφθηκε και το αίτημα για ξένους διαιτητές στο Σούπερ Καπ, οπότε τα Καναρίνια εξετάζουν τέσσερα σενάρια αντίδρασης καθώς θεωρούν ότι η Ομοσπονδία είναι εχθρική απέναντί τους ευνοώντας τη Γαλατασαράι. Είχε προηγηθεί η απόρριψη και του αιτήματος για αναβολή του αγώνα με την Καραγκιουμρούκ.

Τα 4 σενάρια αντίδρασης

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας της Κωνσταντινούπολης έχει αποφασίσει να αγωνιστεί στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Γαλατασαράι με την Κ19! Εξετάζονται όμως κι άλλες μορφές αντίδρασης προκειμένου να δηλωθεί η έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας για όσα συμβαίνουν στο τουρκικό ποδόσφαιρο.

  • Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται είναι η Κ19 της Φενερμπαχτσέ να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με εννέα ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια τρεις να μην συνεχίσουν λόγω τραυματισμού, με συνέπεια να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι θα ακυρωθεί και δεν θα γίνει απονομή. Μάλιστα, αυτή η δράση δεν επιφέρει κάποια ποινή.
  • Το δεύτερο σενάριο είναι παίκτης της Κ19 να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή και να πάρει κόκκινη κάρτα, και στη συνέχεια να μην αποχωρήσει απ' τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μην μπορεί να συνεχιστεί το ματς. Κάτι που θα οδηγήσει σε διακοπή.
  • Το τρίτο σερνάριο που εξετάζεται είναι η Κ19 να παραταχθεί στο γήπεδο και να αποχωρήσει μετά τη σέντρα. Σε αυτή την περίπτωση η Γαλατασαράι θα πάρει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά, ενώ η ομοσπονδία θα τιμωρήσει τη Φενερμπαχτσέ.
  • Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο η Κ19 να μην παίξει καθόλου στον τελικό. Κάτι τέτοιο όμως θα επιφέρει ποινή αποκλεισμού της Φενερμπαχτσέ από το Κύπελλο Τουρκίας και το Σούπερ Καπ της επόμενης περιόδου.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
καταχώρηση
Διαβάστε ακόμη

Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του

Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει

Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους

επόμενο άρθρο  
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr