Αθλητισμός|23.12.2024 08:40
Σάκης Σιδέρης: Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο πρωταθλητής δρομέας
NewsroomΈφυγε από τη ζωή ο δρομέας και πρωταθλητής σε μεγάλες και δύσκολες αποστάσεις, Σάκης Σιδέρης, προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 51 ετών.
Είχε συμμετάσχει σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες του κόσμου
Σύμφωνα, με το pelop.gr ο θάνατός του έγινε γνωστός την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ενώ η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 24/12 στις 11π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Προαστείου Πατρών.
Πριν από σχεδόν έναν χρόνο είχε συμμετάσχει σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες του κόσμου, τρέχοντας 120 χλμ. στην έρημο Σαχάρα.
Στον αγώνα συμμετείχαν 600 αθλητές από 26 χώρες και ο Σάκης Σιδέρης τερμάτισε στην 114η θέση με χρόνο 19 ώρες, 41 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα.
Διαβάστε ακόμη
- Η Ελλάδα έστειλε δύο διαβήματα στην Ουκρανία για το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Πανελλήνιες 2026: Οι απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Τι λένε οι ειδικοί για τα θέματα
- Πέθανε σε ηλικία 94 ετών ο αγαπημένος ηθοποιός, Άγγελος Αντωνόπουλος
- Κλάματα και... χοροπηδήματα: Η αντίδραση από τις πρωταθλήτριες την Βόρειας Κορέας όταν είδαν τον Κιμ Γιονγκ Ουν