Αθλητισμός|25.04.2019 12:44
ΑΕΚ: Συζητά για δανεισμό του Βράνιες, «αγκάθι» το συμβόλαιο
Σταύρος ΚαζαντζόγλουΤο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες, άνοιξε για τα καλά το θέμα Βράνιες για την ΑΕΚ. Ο Βελγικός Τύπος μάλιστα, αποκαλύπτει προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με την Αντερλεχτ, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του Βόσνιου στόπερ στα «κιτρινόμαυρα».
Τόσο η «Het Nieuwsblad» όσο και η «Het Laatste Nieuws», αναφέρουν πως η ΑΕΚ μετέφερε στην Άντερλεχτ πρόταση δανεισμού του Βράνιες. Ακόμα πιο σημαντικό, ότι οι Βέλγοι αναδεικνύουν πως η Αντερλεχτ είναι απόλυτα θετική, καθώς δεν υπολογίζει τον παίκτη.
Το πρόβλημα είναι το συμβόλαιο του Βράνιες, που αγγίζει τις 800.000 ευρώ το χρόνο. Η Αντερλεχτ δεν θέλει να επιβαρυνθεί, αλλά ούτε η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να το καλύψει ολόκληρο.
Διαβάστε ακόμη
- «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»: Συγκλονιστικές στιγμές στην πομπή των «αετόπουλων» στην Τούμπα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Ο Πούτιν συμφώνησε να σταματήσει τις επιθέσεις στο Κίεβο για μια βδομάδα λέει ο Τραμπ
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του