Αθλητισμός|06.05.2019 18:54

ΕΣΑΚΕ: Προς εκτόνωση η κρίση για να τελειώσει το πρωτάθλημα

Μενέλαος Σεβαστιάδης

Ξεκινώντας από τα χρονικά φλέγοντα, η πρόθεση όλων είναι να γίνει κανονικά η τελευταία αγωνιστική, μετθαύριο Τετάρτη κάτι που σημαίνει να παίξουν και ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα. 

Το πώς, παραμένει άγνωστο αλλά αφού υπήρξε μια διάθεση συνεννόησης και δεν ανέβηκαν οι τόνοι, θεωρείται ότι θα βρεθεί ο τρόπος να μην πυροδοτηθεί το κλίμα, να μπορούν όλοι να στηρίξουν αποφάσεις και μετά να δουν τι θα κάνουν.

Συμφωνήθηκε ότι υπάρχουν ζητήματα διαιτησίας, τα οποία ο καθένας βλέπει από την σκοπιά του... αλλά τα βλέπει. Γι' αυτό και είπαν αρχές Ιουλίου, λίγο μετά την λήξη του πρωταθλήματος, να μαζευτούν και πάλι οι ιδιοκτήτες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να καταλήξουν στις εφικτές και να προχωρήσουν.

Το σημαντικό της πολύωρης διαδικασίας ήταν ότι κρατήθηκαν χαμηλά οι τόνοι, βγήκε μια καλή εικόνα για το πρωτάθλημα από τις κεφαλές και διακιολογείται μια αισιοδοξία για την συνέχεια.

Με τις εξελίξεις για πιθανές δομικές αλλαγές λοιπόν να μετατίθενται για μετά το τέλος της σεζόν, το ενδιαφέρον στις επόμενες ώρες στρέφεται στην λύση που θα βρεθεί, αν βρεθεί, για να γίνει κανονικά η τελευταία αγωνιστική.