Αθλητισμός|09.05.2019 10:23

Ξέσπασε σε κλάματα ο Λούκας Μόουρα βλέποντας ξανά το «χρυσό» γκολ (vid)

Newsroom

Ηταν το ματς της ζωής του, το παιχνίδι που θα τον καθορίσει για πάντα και που θα κουβαλάει μέσα του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Εγινε ο ήρωας μιας καταπληκτικής ομάδας που μέχρι πρότινος θεωρείτο... λούζερ διότι δεν έχει κατακτήσει τίτλους. Ο Λούκας Μόουρα συνήθως ήταν... παγκίτης πίσω από τον Χάρι Κέιν αλλά ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της Τότεναμ έφερε τον Βραζιλιάνο στην αρχική ενδεκάδα. Τα υπόλοιπα είναι Ιστορία.

Ο Μόουρα πέτυχε χατ τρικ στον ημιτελικό με τον Αγιαξ ανατρέποντας το 2-0 του Αίαντα σε 2-3 για τους Λονδρέζους που θα αγωνιστούν στον τελικό του Champions League/Πρωταθλητριών για πρώτη φορά από καταβολής του θεσμού.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Μόουρα μιλώντας σε βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο λύγισε. Ο δημοσιογράφος του φόρεσε ακουστικά και του έδειχνε μέσω κινητού τηλεφώνου όσα παρακολουθούσαν και άκουγαν εκείνη την ώρα στη Βραζιλία. Τουτέστιν τη στιγμή του χρυσού τέρματος που πέτυχε στο 95' σε περιγραφή του Βραζιλιάνου σπορτκάστερ, ο οποίος έδωσε ρεσιτάλ αποθεώνοντας τον συμπατριώτη του για το γκολ που πέτυχε.

Και ο Λούκας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. «Εσπασε» on camera κλαίγοντας ασταμάτητα. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής. «Είναι δύσκολο να μιλήσω. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Από παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο Champions League , ήταν όνειρό μου να το κατακτήσω και τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω. Είναι ευκαιρία να δώσω χαρά στην οικογένειά μου, σε όλους τους φίλους μου, για όλους όσοι είναι στο πλευρό μου από όταν γεννήθηκα. Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθω. Πίστευα ότι μπορούμε να το κάνουμε, ακόμα και μετά το δεύτερο ημίχρονο με το 2-0 σε βάρος μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος επιθετικός.  

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Μόουρα:

Λούκας ΜόουραΑγιαξποδόσφαιροΤότεναμChampions League