Αθλητισμός|22.08.2025 19:40
Εθνική Ομάδα: Χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Σλούκα και Μήτογλου απέναντι στην Ιταλία
NewsroomΗ Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία για το τουρνουά «Ακρόπολις», με τους Κώστα Σλούκα, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντίνο Μήτογλου να μένουν εκτός.
Η Ελλάδα θα κοντραριστεί με την Ιταλία για το τουρνουά «Ακρόπολις» (20:00, ΕΡΤ News). Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στην διάθεσή του 13 παίκτες, καθώς τρεις θα μείνουν εκτός.
Πιο συγκεκριμένα, οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Σλούκας και Ντίνος Μήτογλου δεν θα αγωνιστούν στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά που διεξάγεται στο Telekom Center.
Διαβάστε ακόμη
- Τι λέει ο σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας που συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας - «Είναι ψύχραιμος»
- Σάλος με καθηγήτρια στην Αγία Παρασκευή: Καταγγελία ότι κακοποιούσε λεκτικά μαθητές - «Τι ρεζίλι είναι αυτό»
- «Κατάπτυστο για το γυναικείο φύλο» - Οργή με διαφημιστικό σποτ για το καλαματιανό καρναβάλι
- Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»