Αθλητισμός|23.10.2025 20:36
Κουβεντίδης: «Αναμένουμε το μνημόνιο ώστε το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ να αρχισει να γίνεται πραγματικότητα»
NewsroomΤο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΠΑΟΚ αποφάσισε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες με την αποστολή του μνημονίου συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα και στην ΠΑΕ βρίσκονται εν αναμονή του κειμένου.
Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Κουβεντίδης έστειλε μήνυμα λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τη Λιλ στη Γαλλία δηλώνοντας ότι στην ΠΑΕ αναμένουν το προτεινόμενο μνημόνιο προκειμένου να αρχίσει να υλοποιείται το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ.
«Μετά την ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ στις 22/10/2025 σχετικά με τη Νέα Τουμπα, αναμένουμε το προτεινόμενο μνημόνιο συνεργασίας ώστε το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ να αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- Χανταϊός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Έλληνας πολίτης - Σε καραντίνα 45 ημερών στο «Αττικόν»
- Τζιτζιφιές: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο άνδρας που πυροβόλησε γυναίκα σε μπαρ - Η στιγμή της σύλληψης
- Καμία μάνα δεν θα έπρεπε να κουβαλά το νεκρό παιδί της: Η μητρότητα στην κόλαση της Γάζας
- Με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» ο Ντουπλαντιέ των Gojira στο ΟΑΚΑ