Αθλητισμός|25.01.2026 15:37

Διαιτητής του βόλεϊ κάηκε ζωντανός στο σπίτι του: Ξέσπασε φωτιά από γκαζάκι

Κώστας Ασημακόπουλος

Τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του στην Πάτρα βρήκε ο παρατηρητής διαιτησίας και πρώην διεθνής ρέφερι του βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το volleynews.gr o 74χρονος παρατηρητής διαιτησίας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του που πήρε φωτιά πιθανότατα από ξεχασμένο γκαζάκι που είχε ανάψει ο ίδιος για να ψήσει καφέ.

Ο καπνός από τη φωτιά «σκέπασε» όλο το σπίτι. Ο άτυχος άνδρας είτε κοιμόταν είτε δε μπόρεσε να ελέγξει τη φωτιά και έχασε τις αισθήσεις του και οι πυροσβέστες διαπίστωσαν το θάνατο του.

Η είδηση προκάλεσε σοκ, θλίψη και αμηχανία. Ένας άνθρωπος που μέχρι χθες ήταν εδώ, έφυγε ξαφνικά και αθόρυβα, αφήνοντας πίσω του πόνο και μια βαριά σιωπή. 

Ο Σάββας Ιορδανίδης ήταν ενεργός παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες της Volley League ανδρών και γυναικών και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ρέφερι που ανέδειξε το ελληνικό βόλεϊ με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα αλλά και σε τελικούς και μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα.

βόλεϊειδήσειςδιαιτητήςφωτιάειδήσεις τώραγκαζάκιασπίτιπυρκαγιά