Αθλητισμός|20.05.2019 08:54

Μήτρογλου: Πανηγύρισε με ελληνική σημαία μέσα στην Πόλη (vids, pics)

Αλέξανδρος Λοθάνο

Ενας τραυματισμός του στέρησε την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου (3-1 την Ακχισάρσπορ) και στον «τελικό» πρωταθλήματος της Γαλατάσαραϊ (2-1 την Μπασακσεχίρ). Δεν εμπόδισε, όμως, τον Κώστα Μήτρογλου να γιορτάσει με την ψυχή του την κατάκτηση του νταμπλ στην Τουρκία, παρέα μάλιστα με την ελληνική σημαία!

Η γαλανόλευκη έκανε αισθητή την παρουσία της στην διάρκεια των πανηγυρισμών, αφού ο «Μητρογκόλ» δεν την αποχωρίστηκε σε κανένα σημείο, δείχνοντας την περηφάνια για την καταγωγή του.

Αυτό είναι αισίως το έκτο (!) νταμπλ στην καριέρα του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, ένα με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και ένα με την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία.

Και, παρ’ ότι φέτος δεν έκανε ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του στην «Τσιμ Μπομ» (εννέα συμμετοχές, δύο γκολ, μια ασίστ), φιλοδοξεί την επόμενη σεζόν, αφού ο δανεισμός του από την Μαρσέιγ ήταν για ενάμισι χρόνο, να μπορέσει να δείξει τον πραγματικό καλό του εαυτό.

Εκτός από την ελληνική σημασία, πάντως, την παράταση στο «Turk Telekom» της Κωνσταντινούπολης έκλεψε ο δύο ετών Μήτρογλου τζούνιορ, καρπός της σχέσης του Κώστα με τη Νίκη, ο οποίος έδειξε πως βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του, σκοράροντας και προκαλώντας πανζουρλισμό στις εξέδρες!

T

T
T

ΓαλατάσαραϊΚώστας ΜήτρογλουΤουρκίαποδόσφαιρο