O Γκουστάβο Σα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
NewsroomΟ Γκουστάβο Σα βρίσκεται πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έρχεται στον Πειραιά ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο νεαρός διεθνής άσος άρχισε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο και στη συνέχεια μετακινήθηκε στις ακαδημίες της Φαμαλικάο. Από εκεί έκανε το βήμα στην πρώτη ομάδα του πορτογαλικού συλλόγου, όπου κατέγραψε 120 συμμετοχές, 12 γκολ και 16 ασίστ, προτού αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 21 ετών Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Γουστάβο Σα.
Γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2004, στην πόλη Povoa de Varzim και προέρχεται από τη Famalicao, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε 120 συμμετοχές, με απολογισμό 12 γκολ και 16 ασίστ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Porto, για να ενταχθεί σε αυτά της Famalicao το 2018».
- Θες έναν σπάνιο δεινόσαυρο στο σπίτι σου; Δώσε 6 εκατ. ευρώ
- «Χωριάτικο»: Λογίστρια φοβόταν για την οικογένειά της - Διαγραφές αρχείων και εσωτερική ενημέρωση
- Τα τέσσερα πολύνεκρα σιδηροδρομικά δυστυχήματα που «στοίχειωσαν» την Ισπανία μέσα στο 2026
- Η «κόκκινη κάρτα» σε αλαζονεία, τα κρυφά ραντεβού του Λαλιώτη, τα ψηφοδέλτια στην Αμαλίας και η «σκιά» της Κοβέσι