Αθλητισμός|02.06.2019 01:23
Σαλάχ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, επιτέλους έπαιξα σε όλο τον τελικό»
NewsroomΠέρυσι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν στους μοιραίους του τελικού για τη Λίβερπουλ. Η διεκδίκηση της μπάλας με τον Σέρχιο Ράμος τον έθεσε από νωρίς νοκ άουτ και οι «κόκκινοι» έχασαν το τρόπαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος, ο Αιγύπτιος ήταν εκεί και μάλιστα σκόραρε από την άσπρη βούλα, αλλάζοντας τη ροή του ματς.
«Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Σήμερα όλοι είναι χαρούμενοι. Επαιξα για δεύτερο συνεχόμενο τελικό και είμαι πολύ περήφανος. Σήμερα κατάφερα να παίξω και σε ολόκληρο το παιχνίδι! Όλα είναι υπέροχα», σχολίασε περιχαρής ο Σαλάχ.
Διαβάστε ακόμη
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο