Αθλητισμός|12.06.2019 20:39

ΑΕΚ: Τέσσερα φιλικά στην Πολωνία, στις 27 Ιουνίου η «πρώτη»

Σταύρος Καζαντζόγλου

Αν και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και η σεζόν ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, οι ομάδες – ειδικά όσες έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις – είναι υποχρεωμένες να ξεκινήσουν δουλειά άμεσα. Η ΑΕΚ έχει τα πρώτα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις αρχές Αυγούστου και έτσι ξεκινά δουλειά άμεσα.

Η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου. Το τριήμερο 26-28/6 οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ στις 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου έως τις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε αυτό το διάστημα η ΑΕΚ θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια:

7/7: ΑΕΚ – Gornik Zabrze SSA

12/7: ΑΕΚ – AS Trencin

15/7: AEK - Maccabi Netanya FC

16/7: ΑΕΚ – Stal Stalowa Wola FC

Όλοι οι φιλικοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Pilkarski Stadion του Κιέλτσε, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα και για τις προπονήσεις της. Επίσης, υπάρχει μια εκκρεμότητα με την ώρα έναρξης του πρώτου φιλικού (έχει οριστεί αρχικά στις 6 ώρα Ελλάδας), τα δύο επόμενα θα είναι στις 7 ώρα Ελλάδος, ενώ το τελευταίο είναι το πρωί της μέρας που η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα γίνει στις 11 το πρωί με ομάδα που είναι από την Polish second division.

Μιγκέλ ΚαρντόσοποδόσφαιροΑΕΚ