Αθλητισμός|25.07.2019 21:34

Παναθηναϊκός: Παίρνει και Μολό, προφορική συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ

Κώστας Γουλής

Έτοιμος να «κλείσει» την πέμπτη εφετινή μεταγραφή του είναι ο Παναθηναϊκός, που ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Μολό. Ο 30χρονος άσος, που ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονακό κι έχει περάσει ακόμη από Καέν, Γρανάδα, Νανσί, Σεντ Ετιέν (στην καλύτερη διετία της καριέρας του), Σαμάρα, Ζενίτ, Φούλαμ, Αλ Ριάν και Σοσό, αποδέχθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» για συμβόλαιο 2 ετών και το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό καμπ του Παναθηναϊκού στο Οστερμπέικ.

Το όνομα του Μολό, που είχε έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα στις 7 Ιουλίου, δεν είχε βγει ποτέ από το «μπλοκάκι» του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή όμως, που διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Νταμπίζας έβαλε για λίγο στον «πάγο» την περίπτωσή του και στράφηκε σε αυτή του Κολοβού, που ήταν πολύ πιο «ευαίσθητη» ως προς την ολοκλήρωσή της, λόγω της δύσκολης διαπραγμάτευσης με την Ομόνοια.

Ο Νταμπίζας «τσέκαρε» κι άλλες περιπτώσεις εξτρέμ για την έτερη θέση στα «φτερά» του «τριφυλλιού» κι όταν διαπίστωσε πως υπήρξε διάθεση από την πλευρά του Μολό, για να ρίξει αισθητά τις οικονομικές αξιώσεις του, είχε νέο κύκλο συζητήσεων μαζί του κι εντέλει έφτασαν σε συμφωνία για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μολό θα πιάσει... δουλειά από την Παρασκευή (26/7) στο Οστερμπέικ και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Ολλανδία, ολοκληρώνοντας αντίστοιχα και τη μεταγραφή του.

Δείτε σε δράση τον Γάλλο εξτρέμ:

 

Νίκος ΝταμπίζαςΓιοάν ΜολόSuperLeagueμεταγραφέςΠαναθηναϊκός