Αθλητισμός|26.07.2019 13:08

Παναθηναϊκός: Το πρώτο «όχι» για την πώληση του Διούδη

Κώστας Γουλής

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, πολύ κάτω από 1 εκατ. €, για την πώληση του Σωκράτη Διούδη, δέχθηκε προ εβδομάδων ο Παναθηναϊκός την οποία κι απέρριψε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ηχούν ακόμη «Σειρήνες» για τον Σαλονικιό πορτιέρε, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στην εφετινή προετοιμασία του «τριφυλλιού».

Για τον 26χρονο γκολκίπερ υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από την Ισπανία και δη από την Εσπανιόλ, όπως επιβεβαιώνουν πολλά δημοσιεύματα και πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο κι εφόσον υπάρξει πρόταση πάνω από 1,2 εκατ. €, οι «πράσινοι» θα μπουν σε διαδικασία να τη συζητήσουν.

Το συμβόλαιό του άλλωστε με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και με εξαίρεση μία πρώτη, επιδερμική κουβέντα που έγινε τον περασμένο Απρίλη, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν έχουν κάνει κάποια άλλη συζήτηση μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ραντεβού Νταμπίζα (και) με Σέλτικ

Το τριήμερο μεταγραφικό ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7), με την επιστροφή του στη «βάση» του Παναθηναϊκού στο Οστερμπέικ. Ο 46χρονος τεχνικός διευθυντής έκανε ένα καλό «πέρασμα» από τη βρετανική αγορά, «τσεκάροντας» περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «πράσινους». Οι πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» και του ethnos.gr μάλιστα, αναφέρουν πως εκτός από τις (νέες) επαφές με την πλευρά του Ρόμπερτς και τη Νιούκαστλ, ο Νταμπίζας είχε συνάντηση και με στελέχη της Σέλτικ, έχοντας στην ατζέντα του το όνομα του 22χρονου Ιβοριανού μεσοαμυντικού Εμπουέ Κουάσι, που επέστρεψε πριν λίγες μέρες σε φουλ πρόγραμμα, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Και είναι στη λίστα των παικτών που δίνουν με δανεισμό οι νταμπλούχοι Σκοτίας.

Γενικά στο επόμενο 24ωρο αναμένονται εξελίξεις με τον αμυντικό χαφ, ενώ οι «πράσινοι» βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης (και) του Μπαρτ Σένκεφελντ, με τον οποίο υπάρχει ακόμη (μικρή) διαφορά στο οικονομικό.

SuperLeagueΕσπανιόλΝίκος ΝταμπίζαςΣωκράτης ΔιούδηςποδόσφαιροΠαναθηναϊκός