Αθλητισμός|26.08.2019 10:07

Live και το δεύτερο τεστ της Εθνικής στην Κίνα με Δομινικανή Δημοκρατία

Newsroom

Μετά την εύκολη νίκη της επί της Ιορδανίας (με 92-65) η Εθνική μπάσκετ ετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό τεστ επί κινεζικού εδάφους. Απέναντί της το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8) στις 14.30 θα βρεθεί η Δομινικανή Δημοκρατία, που κατάφερε να επικρατήσει της Κίνας με 87-72. Το παιχνίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρέας του θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το κανάλι της FIBA στο youtube.

Σε περίπτωση νίκης η «γαλανόλευκη» θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Βενεζουέλα –Τουρκία για τις θέσεις 1-2 του τουρνουά Atlas (στις 27/8 και ώρα 14.30). Σε αντίθετη περίπτωση θα παίξει με τον ηττημένο (για τις θέσεις 3-4, την Τρίτη στις 11.30).

Σε ό,τι αφορά τον σημερινό μας αντίπαλο, αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του Άγιου Δομίνικου στη διοργάνωση. Στις προηγούμενες δύο (1978 και 2012) δεν κατάφερε να …σταυρώσει νίκη. Από τη συγκεκριμένη χώρα κατάγονται οι NBAers Αλ Χόρφορντ (Σίξερς) και Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), ωστόσο αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην ομάδα. Προπονητής είναι ο Αργεντινός Νέστορ Κε Γκαρθία. Ο Άγιος Δομίνικος μετέχει στον 7ο όμιλο του Μουντομπάσκετ μαζί με Γαλλία, Γερμανία και Ιορδανία.

Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά το παιχνίδι εδώ:

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBAFIBAΕθνική μπάσκετΜουντομπάσκετ 2019Δομινικανή Δημοκρατίαμπάσκετ