Αθλητισμός|30.08.2019 13:07

ΠΑΟΚ: Ανοίγει συζήτηση για πωλήσεις, δεν θα γίνουν μεταγραφές

Αντώνης Τσακαλέας

Οι πρώτες ώρες του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του ΠΑΟΚ βρήκε τα στελέχη και το αγωνιστικό τμήμα στο «Μακεδονία Παλάς», σε μια πρώτη σύσκεψη  υπό την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Η απογοήτευση για την έκβαση της φετινής προσπάθειας του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε με τον πήχη να έχει μπει στο υψηλότερο δυνατό σημείο, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Champions League, και βρήκε την ομάδα να μην καταφέρνει ούτε τον μίνιμουμ στόχο,την παρουσία στους ομίλους του Europa League, έχει προκαλέσει αρκετές εσωτερικές αναταράξεις. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τους καθ' ύλην αρμόδιους, που δεν είναι άλλοι από τον Αμπέλ Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές, εξηγήσεις για όλα όσα οδήγησαν τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε ένα ευρωπαϊκό «κάζο» που θα το «κουβαλά» και τις επόμενες χρονιές, στο ranking της UEFA.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έφερε προ των ευθυνών τους, καθώς την περισσότερη ώρα ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο «προσκήνιο». Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την αμέριστη στήριξή του στον Αμπέλ Φερέιρα, ασκώντας σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή, ο φάκελος ρόστερ έχει ανοίξει, με τα χρονικά περιθώρια να είναι στενά και τις αλλαγές να είναι επιβεβλημένες, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δημιούργησαν μια ομάδα για να αντεπεξέλθουν σε τρεις διοργανώσεις μέσα στη σεζόν, και πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην με την απουσία ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Η συζήτηση για αποχωρήσεις παικτών έρχεται στο προσκήνιο, την ώρα που η πόρτα της εισόδου κι  άλλων νέων ποδοσφαιριστών στην Τούμπα αναμένεται να μείνει κλειστή.

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςEuropa League