Αθλητισμός|02.09.2019 23:22

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα σε μεσοσπόνδυλο ο Βαρέλα - Απέφυγε τα χειρότερα

Αντώνης Τσακαλέας

Εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο διάστημα θα παραμείνει ο Φερνάντο Βαρέλα, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε να δείχνουν μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου Ο3-Ο4. Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ «την Τρίτη (03.09) θα γίνει θεραπευτική έγχυση στον ποδοσφαιριστή και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους».

Ο Φερνάντο Βαρέλα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, όταν ύστερα από εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, είχε άσχημη πτώση. Οι πρώτες κινήσεις αναφέρουν πως ο τραυματισμός που έχει υποστεί είναι από εκείνους που η αντίδραση του οργανισμού στη θεραπευτική αγωγή που θα ακολουθηθεί είναι εκείνη που θα κρίνει και τον χρόνο που ο Βαρέλα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Βαρέλα είχε υποστεί και στο παρελθόν τραυματισμό στη μέση, και τότε η αντίδραση του οργανισμού του ήταν θετική. Εφόσον ο οργανισμός του αντιδράσει θετικά, τότε, σε περίπου 7 με 10 μέρες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν ικανοποιητικά, καθώς ο μεγαλύτερος φόβος που υπήρχε ήταν το να είχε δημιουργηθεί τέτοια «ζημιά» που να χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση. Κάτι τέτοιο αποφεύχθηκε και στον Βαρέλα θα γίνει η πρώτη ένεση την Τρίτη, με την επαναξιολόγηση  να έρχεται στο τέλος της εβδομάδας, αναφορικά με τη δράση αυτής.

ΠΑΟΚΦερνάντο Βαρέλα