
ΠΑΟΚ: Αγωνία για Βαρέλα, που έφυγε υποβασταζόμενος από το γήπεδο (pic)
Εφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός, για να υποβληθεί σε εξετάσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αγωνία επικρατεί στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έπειτα από ένα άσχημο πέσιμο στο έδαφος χτύπησε στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με το ιατρικό αμαξίδιο και μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια με φορείο.
Οι ενοχλήσεις στη μέση μάλιστα ήταν τόσο έντονες δεν του επέτρεψαν να σταθεί στα πόδια του την ώρα της αποχώρησης από το στάδιο της Τούμπας, προκειμένου να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως κάνουν λόγο για χτύπημα σε μεσοσπόνδυλο.

Διαβάστε ακόμη
Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Πώς η Άγκυρα κέρδισε το «στοίχημα» - Τα επόμενα βήματα της Αθήνας
Οι αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Κάμερες στις εξετάσεις και premium πινακίδες με το... αζημίωτο
Θα γίνει της… Γαλλίας και στην Ελλάδα; (S2E05)
«Έκανα χρήση όλη μέρα - Δεν με ένοιαζε αν θα πεθάνω»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μέγκαν για την κεταμίνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



