Αθλητισμός|25.09.2019 20:03

Τσιτσιπάς: Τους άφησε «άγαλμα» όταν αποκάλυψε πως δοκίμασε βότκα (vid)

Newsroom

Μετά τη Γενεύη και τη μοναδική εμπειρία του Laver Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταξίδεψε για την Κίνα και την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει τον Αντριάν Μαναρίνο (Νο 61) για τον β' γύρο του όπεν στο Ζουχάι. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης και θέλει να επιστρέψει στα ATP Tour με μια νίκη ύστερα από τέσσερις σερί ήττες.

Βίντεο με οικογενειακές στιγμές

Στο μεταξύ, ο 21χρονος σούπερ σταρ, έπειτα από αρκετές ημέρες απραξίας, επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια, το vlogging, και έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικές στιγμές από τα πανηγυρικά στιγμιότυπα που βίωσε στη Γενεύη μετά το τέλος του Laver Cup.

Στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube υπάρχουν σκηνές με συνομιλίες με τη μητέρα του Τζούλια, τον πατέρα του Απόστολο και τον μάνατζερ του Νικ Τζέκος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως το βράδυ των πανηγυρισμών οι υπόλοιποι σούπερ σταρ της Μεικτής Ευρώπης τον υποχρέωσαν να πιει για πρώτη φορά βότκα.

Εμεινε άγαλμα η μαμά Τζούλια

Ο ίδιος περιγράφει τη στιγμή που ήπιε αλκοόλ με σκηνές από το μπαρ που όλοι φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Είπε πως ήπιε βότκα με κόλα, αλλά δεν του άρεσε καθόλου. Η μητέρα του, παρότι Ρωσίδα, έμεινε «κάγκελο» μόλις άκουσε τη λέξη «βότκα» και με τον δικό της διακριτικό τρόπο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στον 21χρονο υιό της για τις κακές συνήθειες που έχει η... παρέα του. Ο μπαμπάς του το πήρε πιο χαλαρά και του είπε πως η βότκα είναι καλύτερη με λεμόνι και πως του αρέσει το τζιν.

«Καλωσήρθες, Μαρία»

Στο μεταξύ, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Λιντζ της Αυστρίας και οι διοργανωτές του Upper Austria Ladies Linz που θα γίνει (7-13 Οκτωβρίου) την καλωσόρισαν στα ελληνικά. Η Ελληνίδα τενίστρια έπειτα από θεραπεία στον καρπό της είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δράση και αναμένεται να αγωνιστεί στο όπεν του Πεκίνου την προσεχή εβδομάδα.

T

ΤένιςΣπορΣτέφανος Τσιτσιπάς