Αθλητισμός|02.10.2019 00:43

Champions League: Η Ρεάλ γλίτωσε από το κάζο της χρονιάς

Newsroom

Η  Ρεάλ Μαδρίτης «φλέρταρε» με μια ιστορική «σφαλιάρα» στο Champions League όμως κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ, φτάνοντας στο φινάλε στην ισοφάριση με σκορ 2-2. Στην Ιταλία, η Αταλάντα προηγήθηκε της Σαχτάρ όμως οι Ουκρανοί ανέτρεψαν τα δεδομένα με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, επικρατώντας με 1-2.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Μπριζ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 0-2, με δυο τέρματα του Ντένις (9', 39'). Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός κατάφερε να τελειώσει σωστά δυο αντεπιθέσεις της Μπριζ, με τη πρώτη μάλιστα να έχει και τη τύχη μαζί του καθώς αν και έχασε το βηματισμό του, η μπάλα του έκανε το χατήρι. Με τη χρήση του VAR το γκολ μέτρησε.

Η Ρεάλ (με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αντικαθιστά στο ημίχρονο τον γκολκίπερ της Τιμπό Κουρτουά με τον Αλφόνς Αρεολά) μείωσε στο 56' με τον Σέρχιο Ράμος, με το γκολ να περνά από το μικροσκόπιο του VAR και να επιβεβαιώνεται η εγκυρότητά του για χιλιοστά, καθώς ο Ράμος καλυπτόταν. Στο 85', και στη πρώτη φάση μετά την αποβολή του αρχηγού της Μπριζ, Φόρμερ, με δεύτερη κίτρινη, η Ρεάλ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κασεμίρο (2-2) και σώθηκε απ' τον διασυρμό.

Στο Μιλάνο, η Αταλάντα προηγήθηκε με τον Ζαπάτα στο 28', κάτι που θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα – και συγκεκριμένα στο 16' – όμως ο Πιάτοφ απέκρουσε το πέναλτι του Ιλισιτς. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν στο 41' με τον Μοράες και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν στη νίκη με γκολ του Σόλομον (1-2).

Ρεαλ ΜαδρίτηςΚλαμπ ΜπριζChampions Leagueποδόσφαιρο