Αθλητισμός|04.10.2019 23:31

Viral: Ο «πύρινος» λόγος του προπονητή της Ζάλτζμπουργκ και η «απάντηση» του Κλοπ (vids)

Αντώνης Τσακαλέας

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με αντίπαλο τη Ζάλτζμπουργκ (2/10) για τη φάση των ομίλων του Champions League ήταν από τους πλέον συναρπαστικούς, με την Αγγλική ομάδα να προηγείται με 3-0 και τους Αυστριακούς να ισοφαρίζουν σε 3-3, πριν έρθει το τέταρτο γκολ των «κόκκινων» που τελικά τους έδωσε τη νίκη. Το βίντεο με το τρόπο με τον οποίο ο προπονητής της Ζάλτζμπουργκ, Τζέσι Μαρς, προσπάθησε να εμψυχώσει αλλά και να «τσιγκλίσει» τους ποδοσφαιριστές του, με το σκορ να είναι στο 3-1 υπέρ των Αγγλων, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Μαρς είπε: « Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, με ένταση, και να πιέσουμε! Με πίεση στις ενέργειες μας, με πίεση πάνω στον Φαν Ντάικ! Πάμε αγόρια! Πρέπει να μας νιώσουν, παιδιά! Πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε. Όχι μόνο ότι θα προσπαθούσαμε να παίξουμε τακτικά με παρόμοιο τρόπο, αλλά ότι ήρθαμε για να παίξουμε!

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, θα μιλήσουμε και λίγο για τακτική, αλλά όταν βγούμε εκεί έξω πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, θέληση, θέληση! Τώρα είσαι εσύ απέναντι σε αυτούς, εμείς απέναντι σε αυτούς! Ας ανεβάσουμε επιτέλους τη θέληση, τη μαχητικότητα μας! Αλλά "ανάψτε" λίγο, ξυπνήστε! Έχουμε πολλά να δώσουμε παιδιά, αυτό είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι μας, έχουμε πολλά να δώσουμε… »

T

Κλοπ: «Θα έφευγα...»

Ο Γιούργκεν Κλοπ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, ρωτήθηκε για το αν θα δεχόταν να υπήρχε κάμερα στα αποδυτήρια της ομάδας του, και η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Αν η Λίβερπουλ αποφασίσει να βγάλει βίντεο από εμένα σε μια κατάσταση σαν και αυτή, θα έφευγα από την ομάδα».

T

ΣάλτσμπουργκΓιούργκεν ΚλοπποδόσφαιροΛίβερπουλChampions LeagueΤζέσι Μαρς