Euroleague: Σείστηκε το ΟΑΚΑ στη βράβευση του Ρικ Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό (vid)
NewsroomTo OAKA σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ρίκ Πιτίνο, που βραβεύτηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague 2019/20.
Ο Αμερικανός νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μπάσκετ που αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, παρέλαβε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ένα χρυσό Τριφύλλι και μία φωτογραφία του και αποθεώθηκε, ενώ άκουγε τον κόσμο να τραγουδάει ρυθμικά το όνομα του.
Ο 67χρονος προπονητής χειροκροτήθηκε θερμά και κατά την είσοδο του στο γήπεδο. Πολλοί φίλαθλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ ο θρυλικός κόουτς ήταν ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε σε κανέναν μία selfie.
Δείτε το video με τη βράβευση του Ρικ Πιτίνο και την αντίδραση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού:
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»