Η αστυνομία απέτρεψε σύγκρουση οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
NewsroomΈνα παραλίγο μοιραίο ραντεβού ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ απέτρεψε η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας. Περίπου 300 οπαδοί του «Δικεφάλου» κατευθύνονταν μέσω τρένου από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ώστε να αναχωρήσουν για την Κρήτη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη Super League.
Η είδηση φαίνεται πως είχε διαρρεύσει στους οπαδικούς κύκλους με αποτέλεσμα περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού να στήσουν καρτέρι σε σταθμό του Προαστιακού (Λεύκα) περιμένοντας την άφιξη του τρένου.
Ωστόσο, η ελληνική αστυνομία που ήταν ενήμερη για το επερχόμενο... συναπάντημα, ακινητοποίησε το τρένο στο σταθμό του Ρέντη, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μόλις οι οπαδοί του Ολυμπιακού πληροφορήθηκαν την εξέλιξη, άναψαν εστίες φωτιάς κοντά στις γραμμές του τρένου με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση από τα ΜΑΤ.
Πηγή: SDNA
- «Η ΑΙ μπορεί να μας σκοτώσει όλους» - Ερευνητής της Google εκπέμπει SOS
- Νέες αφίξεις στα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Τα γνωστά ονόματα που ρίχνονται στο κυνήγι του σταυρού
- Τρόμος στον αέρα: Boeing 737 «διαλύεται» λίγο μετά την απογείωση - Βίντεο-σοκ
- Θάνατος Μαζωνάκη: Μαραθώνιες οι απολογίες των δύο γιατρών - Η Γάκα αρνείται ότι υπήρχε δόλος