Αθλητισμός|30.11.2019 21:14

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής ο Μεριά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ο Πέντρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιασίν Μεριά

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός χρεώθηκε το τραγικό αμυντικό λάθος στον αγώνα με την Τότεναμ, που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 1-2 λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ο Μεριά δέχτηκε σκληρή κριτική για τα λάθη του και προφανώς δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε τις περισσότερες πιθανότητες να μπει στο βασικό σχήμα, ωστόσο αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής ο Μεριά. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπενζιά, Λοβέρα, Γκασπάρ, Μάρκοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού στην οποία έχουν συμπεριληφθεί οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

SuperLeagueΟλυμπιακόςποδόσφαιροΓιασίν ΜεριάΠΑΟΚ