Αθλητισμός|30.11.2019 23:55

Τρίτος ο ΟΦΗ, έπιασε την ΑΕΚ η ΑΕΛ! Η βαθμολογία πριν από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Newsroom

Η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι η κρητική ομάδα δεν αποτελεί ένα πυροτέχνημα. Ο σύλλογος του Ηρακλείου επικράτησε 1-0 και προσπέρασε την Ενωση στη βαθμολογία σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση της Super League.

Η ΑΕΚ έμεινε τέταρτη μαζί με την ΑΕΛ που μετά τη νίκη στο θεσσαλικό ντέρμπι επί του Βόλου, αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση σε μια βαθμολογία που θυμίζει... 80s κυρίως λόγω της παρουσίας στην πρώτη πεντάδα δύο ομάδων της περιφέρειας.

Επίσης το Σάββατο (30/11) πολύ σημαντική νίκη παναγύρισε και ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 3-0 στο ντέρμπι των ουραγών του Παναιτωλικού που ξέμεινε στην τελευταία θέση δίχως νίκη.

Βεβαίως από το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι των ντέρμπι καθώς αναμετρούνται οι δύο ανίκητοι της τρέχουσας σεζόν. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης την Κυριακή (1/12, 19.30) σε ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου ισοβαθμούν στην κορυφή.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αποθεώθηκε κατά την αναχώρησή της από τη Θεσσαλονίκη δεν συμπεριλήφθηκε ο τραυματίας Ζαμπά και ο Στοχ.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον βασικό στόπερ Μεριά, ο οποίος φαίνεται πως χρεώθηκε την ήττα από την Τότεναμ! Επίσης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν και οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι έστειλαν μήνυμα στους παίκτες...

Την Κυριακή επίσης παίζουν Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη - Ατρόμητος και Αρης - Λαμία.

Αποτελέσματα-Πρόγραμμα

Βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική

SuperLeagueΠΑΟΚΟλυμπιακόςΑΕΛΑΕΚποδόσφαιροΟΦΗ