Αθλητισμός|08.12.2019 22:20

Ο Φετφατζίδης πήρε τη... μπουκιά από το στόμα του Παντελίδη

Newsroom

Με γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης γλίτωσε την ήττα στο Περιστέρι και πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Σάββα Παντελίδη στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη είδε τη νέα του ομάδα να προηγείται δύο φορές στο σκορ αλλά και τις δύο φορές ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις των δύο 45λεπτων και έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 2-2. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και ο έβδομος αγώνας που είναι αήττητος με τον Μίκαελ Ενινγκ στον πάγκο του. Ο Ατρόμητος έφτασε στους 15 βαθμούς και ο Αρης στους 18 στις παρυφές της πρώτης εξάδας.

Ο Απόστολος Βέλλιος πανηγυρίζει το φοβερό γκολ που σημείωσε ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα

Προηγήθηκε δύο φορές ο Ατρόμητος

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, χάρη σε ένα ακόμα φοβερό γκολ του Απόστολου Βέλλιου που και πάλι έκλεψε την παράσταση με «ανάποδο ψαλιδάκι» στο 24΄.

O Μπρούνο Γκάμα έκανε το 1-1 για τον Άρη

Ο Άρης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αρης βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Μπρούνο Γκάμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις αλλά στα τελευταία λεπτά αποζημιώθηκαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν.

Φοβερό φινάλε

O Γιώργος Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 2-1

Ο Μπα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γιακουμάκη και ο Γιώργος Μανούσος στο 87΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε και πάλι τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ.Ο  Φετφατζίδης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Εξι λεπτά μετά το γκολ του Ατρομήτου και δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί και το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάννης Φετφατζίδης μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου και με σουτ έκανε το 2-2.

O Γιάννης Φετφατζίδης έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Άρης είχε την ευκαιρία για ολική ανατροπή με μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας αλλά το γυριστό σουτ του Σάσα έδιωξε κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή ο Ρισβάνης.

O Σάββας Παντελίδης έκανε ντεμπούτο στον Ατρόμητο κόντρα στην παλιά του ομάδα

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδίας χρέωσε με κίτρινες τον Χάρη Χαρίση του Ατρομήτου και τον Αμπού Μπα του Άρη. 

ATΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Ταλόχα, Γούτας, Ρισβάνης, Γκάλο, Μπαένα (63΄Μάντσον), Χαρίσης, Ενσικουλού (55΄Ουγκράι), Ανδρούτσος (77΄Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

ΑΡΗΣ (Μίκαελ Ενινγκ): Έμαν, Σάσα, Ρόουζ, Βέλεθ, Σούντγκρεν, Μπα, Ματίγια, Ντιγκινί (46΄Μαντσίνι), Γκάμα (82΄Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον

ΑρηςΑτρόμητοςποδόσφαιρο