Αθλητισμός|08.01.2020 12:32

Κύπελλο Ελλάδας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Aρη

Newsroom

Μετά τις νίκες του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ και του Ατρόμητου επί του Βόλου, το πρόγραμμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται (08/01) με τέσσερις αναμετρήσεις. Θυμίζουμε πως με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αναβλήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του απέναντι στην Καλαμάτα. Ο  Πέδρο Μάρτινς έχει αφήσει εκτός τους: Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Μπα, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, τους τραυματίες Ποντένσε - Μπρούνο, όπως και τους ανέτοιμους Γκιλιέρμε, Σουντανί και Φορτούνη.

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ανεβασμένο μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Άρη. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Τόνσο, Ντιγκινί και Σούτντγκρεν, ενώ ο Γιώργος Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τον βασικό του τερματοφύλακα, Κάρλος Αμπάντ για λόγους ξεκούρασης, εκτός έμειναν και οι Μίκαελ Ντίρεσταμ, Πάμπλο Ντε Λούκας αλλά και ο Βιντσέντσο Ρενέλα.

Με αρκετές διαφοροποιήσεις αναμένεται νε εμφανιστεί κι ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ. Ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να δώσει ανάσες σε παίκτες όπως οι Ινσούα, Σένκεφελντ, Μακέντα και Γιόχανσον. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τον Μαρσιάλ που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος ενώ εκτός αποστολής για τον Πανιώνιο έμειναν οι Παπανικολάου και Γρίβας.

Το πρόγραμμα (08/01)

Καλαμάτα - Ολυμπιακός (15:00, Cosmotesport2HD)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός (17:15, Cosmotesport1HD)

Παναιτωλικός - Πανιώνιος (19:30, Cosmotesport2HD)

Ξάνθη - Άρης (21:30, Cosmotesport1HD)

ΠανιώνιοςΞάνθηΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΟλυμπιακόςΚύπελλο ΕλλάδαςΠαναιτωλικόςΑρης