Αθλητισμός|30.01.2020 22:23

Αποκάλυψη Open: «Η τριγωνική σχέση Ολυμπιακού-Τζουγανάτου-Φαραντούρη»!

Newsroom

Μια μεγάλη αποκάλυψη έγινε στη διάρκεια της έκτακτης εκπομπής του OPEN για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την εισήγηση-έκτρωμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, τον σκανδαλώδη ορισμό μελών της ΕΕΑ από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τις περίεργες... διαδρομές που προηγήθηκαν μέχρι να βγει το πόρισμα της Επιτροπής. Μετά τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι συγκλονιστικά και αποκαλύπτουν την τριγωνική σχέση μεταξύ Ολυμπιακού - Τζουγανάτου - Φαραντούρη

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του OPEN, ο δικηγόρος Δ. Τζουγανάτος, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης του μέλους της ΕΕΑ Ν. Φαραντούρη (που διορίστηκε στην Επιτροπή από τον Λευτέρη Αυγενάκη), συναντήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, στις 23:00 το βράδυ με τη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σουλούκου! Σύμφωνα μάλιστα με όσα υποστήριξε και επίσημα ο Ολυμπιακός παραγγέλθηκε εκείνο το βράδυ (στις 23.00) μια γνωμοδότηση για το θέμα του ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Μία ημέρα μετά, η γνωμοδότηση 46(!) σελίδων παραδόθηκε. Ουσιαστικά δηλαδή για μία υπόθεση που είχε 500 και πλέον σελίδες υπομνήματα, συντάχθηκε γνωμοδότηση μέσα σε δύο μόλις 24ωρα, ενώ την ίδια ώρα (τέσσερις ημέρες μετά) η απόφαση της ΕΕΑ αγνοείται.

Στη συνέχεια στην εκπομπή, παρουσιάστηκε μέσα από στοιχεία η ιδιαίτερη σχέση που έχουν οι κ. Τζουγανάτος με το μέλος της ΕΕΑ κ. Φαραντούρη. Σύμφωνα με αυτά οι δυο τους ήταν μαζί στην εξεταστική επιτροπή διδακτορικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου το 2014.  Οι δυο τους μάλιστα είχαν φτάσει και στην συγγραφή τρίτομου βιβλίου για την ενέργεια. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τον Δεκέμβριο του 2019 ο κ. Τζουγανάτος ήταν εκλεκτός προσκεκλημένος στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Φαραντούρη.

Δείτε το σχετικό video που αποκαλύπτεται η τριγωνική σχέση Ολυμπιακού-Τζουγανάτου-Φαραντούρη:

ΟλυμπιακόςΕπιτροπή Επαγγελματικού ΑθλητισμούΠΑΟΚ