Αθλητισμός|23.02.2020 19:50

Live ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Streaming από το PAOK TV το μεγάλο ντέρμπι

Newsroom

Η ώρα για το ντέρμπι των ντέρμπι έφτασε και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ανυπομονεί για τη μεγάλη κυριακάτικη (23/2, 19.30, PAOK TV) μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League. Το ethnos.gr βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων και καταγράφει λεπτό προς λεπτό όσα γίνονται...

Δεδομένου ότι η κανονική περίοδος οδεύει προς το φινάλε και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με δύο βαθμούς από τον Δικέφαλο, γίνεται αντιληπτό ότι το εν λόγω παιχνίδι, πέραν από το πρεστίζ, έχει και τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον λίγο πριν από την αφετηρία των πλέι οφ, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της κατηγορίας ο τίτλος θα κριθεί σε ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών μεταξύ των ομάδων από τις θέσεις 1 ως 6.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, το συνδρομητικό κανάλι του Δικεφάλου, και οι ενδιαφερόμενοι έχουν δύο τρόπους για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι των ντέρμπι: είτε μέσω αγοράς των δικαιωμάτων της αναμέτρησης από το PAOK TV με 7,99 ευρώ, είτε με την παρουσία σε ένα από τα δεκάδες σημεία, όπου υπάρχει PAOK TV.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό το live του ethnos.gr

ΟλυμπιακόςLIVEPAOK TVΠΑΟΚ