Αθλητισμός|25.02.2020 15:13

Ανησυχία στη Λιθουανία ενόψει του αγώνα Ζάλγκιρις - Αρμάνι λόγω κοροναϊού!

Newsroom

Η λίστα των θυμάτων από τον κοροναϊό μεγαλώνει στην Ιταλία, γεγονός που έχει σκορπίσει ανησυχία σε όλη την Ευρώπη, επηρεάζοντας και τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Η UEFA εξετάζει ήδη τρόπους αντίδρασης, ενώ και η Euroleague φέρεται να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Μέσα ενημέρωσης της Λιθουανίας αναφέρουν πως στο υπουργείο Υγείας της συγκεκριμένης χώρας επικρατεί ανησυχία και νευρικότητα εν όψει του επικείμενου αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Euroleague(28/2) ανάμεσα στη Ζάλγκιρις και την Αρμάνι Μιλάνο στο Κάουνας. Η Ζαλγκίρις, παρ' όλα αυτά, έχει ενημερώσει ήδη μέσω του σάιτ της πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του αγώνα ούτε από τη διοργανώτρια αρχή.

«Επικοινωνήσαμε με την Euroleague, δεν μας είπαν κάτι περί πιθανής αναβολής αγώνα» δήλωσε ο GM της Αρμάνι Χρήστος Σταυρόπουλος στη «La Repubblica». Σχετικά με το ιταλικό πρωτάθλημα ο κ. Σταυρόπουλος δήλωσε:«Είναι πιθανό να παίξουμε χωρίς κόσμο το παιχνίδι με τη Ρόμα. Σύμφωνα με το καλεντάρι, δεν υπάρχει πιθανότητα αναβολής αγώνων, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Είναι σίγουρα μεγάλη οικονομική ζημιά για τις ομάδες. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και το ποδόσφαιρο».

T
T
T
T

ΚορονοϊόςΖαλγκίριςΑρμάνι ΜιλάνοEuroleagueμπάσκετ