Αθλητισμός|04.03.2020 00:22

Η Τσέλσι έστειλε «αδιάβαστη» τη Λίβερπουλ εκτός Κυπέλλου Αγγλίας!

Newsroom

Η Τσέλσι τήρησε την παράδοση και παρά τις δύο αναγκαστικές, είχε δύο δοκάρια, δημιούργησε καθαρές ευκαιρίες, ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε δύο γκολ με τα οποία νίκησε (2-0) και απέκλεισε δίκαια την... άχρωμη και άοσμη Λίβερπουλ. Οι «μπλε» προκρίθηκαν στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας την ώρα που οι «κόκκινοι» επιβεβαίωσαν πως διανύουν τη χειρότερη φάση τους από το ξεκίνημα της σεζόν καθώς προέρχονται από τη συντριβή που γνώρισαν στην Premier League από την Γουότφορντ, ενώ απειλούνται με αποκλεισμό και στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε ένα ματς το οποίο ήταν ροντέο στο πρώτο μέρος και όλο… Μπλε στο δεύτερο, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ. Και πάλι όμως η δουλειά έγινε καθώς οι Λονδρέζοι τήρησαν την παράδοση φτάνοντας τις εφτά νίκες σε βάρος των Reds σε έντεκα ματς στο FA Cup.

Με σκόρερ τους Ουίλιαν (13') και Μπάρκλεϊ (64') η Τσέλσι πήρε το εισιτήριο για τις οχτώ καλύτερες ομάδες στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό διασυλλογικό θεσμό, υποχρεώνοντας τη Λίβερπουλ στην τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όσες είχε δηλαδή στα προηγούμενα 66!

Στην οχτάδα επίσης, έχει προκριθεί η Αρσεναλ που απέκλεισε την Πόρτσμουθ (0-2) και η Νιούκαστλ που ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ (2-3).

ποδόσφαιροΛίβερπουλΚύπελλο ΑγγλίαςΤσέλσι