Αθλητισμός|04.03.2020 23:32

Χαμός στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ! Καταγγελία Αρη για επίθεση Μελισσανίδη σε Καρυπίδη - Τι απαντά η ΑΕΚ

Newsroom

Μεγάλη ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του πρώτου ημιτελικού της ΑΕΚ με τον Αρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε φραστικά στον Πορτογάλο διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά και στον πρόεδρο του Αρη Θόδωρο Καρυπίδη.

Οπως ισχυρίζονται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, όπου ο Μελισσανίδης έκανε παράπονα στους διαιτητές, βρισκόταν και ο Καρυπίδης, στον οποίο ο Μελισσανίδης, σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, όρμηξε και χειροδίκησε εναντίον του.

Σύμφωνα με την πλευρά της ΑΕΚ, υπήρξε πράγματι ένταση εξαιτίας διαμαρτυριών των ανθρώπων της ΑΕΚ για ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις (κυρίως για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Αρη). Για το λόγο αυτό άλλωστε υπήρξε και η 25λεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του β' ημιχρόνου καθώς οι διαιτητές, οι οποίοι ήταν μπροστά στο περιστατικό περίμεναν να ηρεμήσει η κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζονται πάντως από ανθρώπους της ΑΕΚ, το επεισόδιο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ που έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ προκλήθηκε έπειτα από παρουσία του Καρυπίδη στα αποδυτήρια με μπράβους. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται από την πλευρά της ΑΕΚ, ο Θόδωρος Καρυπίδης πήγε στα αποδυτήρια με τη συνοδεία μπράβων, γεγονός που προκάλεσε ένα «θερμό» επεισόδιο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Καρυπίδης είχε επεισόδιο και με δημοσιογράφο κατά την ισοφάριση του Άρη για να ακολουθήσει στη συνέχεια το επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον Μελισσανίδη. 

Δημήτρης ΜελισσανίδηςΘόδωρος ΚαρυπίδηςΑΕΚΚύπελλο ΕλλάδαςΑρης