Τεχνολογία|19.10.2020 13:53

MyOdos App: Ταξιδεύουμε με άνεση και ασφάλεια παρέα με τον καλύτερο συνοδηγό

Newsroom

Το ταξίδι είναι αφορμή για εξερεύνηση, χαλάρωση, ψυχαγωγία, αλλαγή παραστάσεων. Οι κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας  περιμένουν να τις ανακαλύψουμε και μια φθινοπωρινή απόδραση από την πόλη φαντάζει πάντα ιδανική. Όσο καλά και να έχεις οργανώσει όμως ένα ταξίδι, μικρό ή μεγάλο, χρειάζεσαι πάντα μαζί σου καλή παρέα αλλά και έναν συνοδηγό που θα κάνει τη διαδρομή σου πιο ευχάριστη και θα σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Διάλεξε προορισμό, ετοίμασε βαλίτσα και άσε τη δουλειά του συνοδηγού στη νέα εφαρμογή MyOdos App, τον συνταξιδιώτη που θα κάνει το ταξίδι σου απόλαυση!

Ο ενιαίος πομποδέκτης για όλα τα διόδια, κάτι το οποίο ήταν αυτονόητο σε άλλες χώρες αλλά όχι στην Ελλάδα, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα και η διαλειτουργικότητα, δηλαδή η δυνατότητα που δίνεται στους πολίτες να διέρχονται σε όλους τούς αυτοκινητόδρομους της χώρας με έναν ενιαίο πομποδέκτη τίθεται σε εφαρμογή από τις 4 Νοεμβρίου. Η all-in-one εφαρμογή αυτοκινητοδρόμων στη χώρα, για κινητά (Android και iOS), το MyOdos App έρχεται να κάνει το ταξίδι σου πιο εύκολο, μιας και η χρήση των smartphone κατέχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Άνοιξε την εφαρμογή, γράψε τον προορισμό σου και το MyOdos App θα σου δώσει αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή και θα υπολογίσει το συνολικό κόστος διοδίων. Έλεγξε αν το υπόλοιπο στον πομποδέκτη σου Fast Pass ή Kentriki Pass επαρκεί, και αν όχι ανατροφοδότησέ το με το αναγκαίο ποσό με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σημασία δεν έχει από πού θα ξεκινήσεις, ούτε ποιος είναι ο προορισμός σου. Σημασία έχει το ταξίδι σου να γίνει με ασφάλεια. Ακόμη όμως και αν κάτι πάει στραβά, ο καλύτερος συνοδηγός είναι εδώ για να σε βοηθήσει με το πάτημα ενός κουμπιού να συνδεθείς με τα κέντρα διαχείρισης κυκλοφορίας, με το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης 1075, ενώ μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις και για γεγονότα που συμβαίνουν στον αυτοκινητόδρομο, όπως προγραμματισμένες εργασίες, εκτροπή κυκλοφορίας ή ενημέρωση για τις καιρικές συνθήκες.

Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός  αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους προκειμένου να προσφέρουν τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης, δημιούργησαν το MyOdos το οποίο έρχεται να προστεθεί στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρεται στους οδηγούς. Σε αυτό θα βρεις κάθε πληροφορία για τους αυτοκινητοδρόμους Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Α.Θ.Ε (Τμήμα Μεταμόρφωση Αττικής-Ράχες Φθιώτιδας) και Ε65 (τμήμα εν λειτουργία: Ξυνιάδα-Τρίκαλα), καθώς και πλήθος χρηστικών υπηρεσιών.

Για να εγκαταστήσεις τον καλύτερο συνοδηγό στο κινητό σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

  •  Εάν είσαι κάτοχος Android smart phones: Play Store, Αναζήτηση/ Search MyOdos, Εγκατάσταση/Install
  • Εάν είσαι κάτοχος  IPhone: App Store, Αναζήτηση/Search MyOdos, Απέκτησε/ Get, Εγκατάσταση/ Install

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το myodos.gr

εφαρμογήsmartphoneΚεντρική ΟδόςΝέα Οδόςapp