Η SpaceX ρίχνει 2 δισ. δολάρια στην xAI – Ο Έλον Μασκ ετοιμάζει τη μεγάλη «έκρηξη» στην ΑΙ
NewsroomΗ SpaceX δεσμεύει κεφάλαια 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 1,71 δισεκατομμύρια ευρώ) για επενδύσεις στην xAI στο πλαίσιο ενός επενδυτικού κύκλου ιδίων κεφαλαίων 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 4,28 δισεκατομμυρίων ευρώ), εμβαθύνοντας τα επιχειρηματικά ανοίγματα του Έλον Μασκ, καθώς η νεοφυής επιχείρησή του στην τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) δίνει τη μάχη του ανταγωνισμού με την OpenAI, ανέφερε σήμερα η Wall Street Journal.
Απαντώντας σε μία ανάρτηση στο X σχετικά με το αν η Tesla θα μπορούσε να επενδύσει στην xAI, ο Έλον Μασκ έγραψε σήμερα, “Αυτό θα ήταν πολύ καλό, αλλά απαιτεί την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου και των μετόχων”.
Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τη δημοσιογραφική αναφορά της εφημερίδας για τα επενδυτικά σχέδια της SpaceX στην xAI.
- Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia
- Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό
- Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
- Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του