Θέατρο|18.11.2018 12:16

Η Δέσποινα Βανδή σε θεατρικό έργο του Ρέππα - Παπαθανασίου

Newsroom

Για δύο χρόνια, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να εντυπωσιάσει το θεατρικό κοινό και να αποσπάσει θετικές κριτικές για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Mamma Mia» στο οποίο πρωταγωνιστούσε. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Enikos.gr, η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση του συγγραφικού διδύμου Ρέππα - Παπαθανασίου και θα συμμετέχει στο μιούζικαλ που ετοιμάζουν στο καινούργιο θερινό θέατρο «Άλσος» για το ερχόμενο καλοκαίρι. Για το ίδιο έργο, έχουν απαντήσει θετικά μέχρι στιγμής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Κόκλας και η Ελένη Γερασιμίδου.

Το έργο είναι βασισμένο στη Φίνος Φιλμ, την ιστορία της και τη δεκαετία του ´60, ενώ προβλέπεται ότι θα είναι μία μεγάλη υπερπαραγωγή. Η Δέσποινα Βανδή καλείται να τραγουδήσει, αλλά και να παίξει ταυτόχρονα πάνω στο θεατρικό σανίδι, γεγονός που της δημιουργεί για ακόμα μία φορά μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί μία πρόκληση για εκείνη. 

Η παραγωγή ανήκει στον Δημήτρη Μαροσούλη, ενώ το νέο «Άλσος» θα έχει χωρητικότητα 2000 ατόμων.

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει δυναμικό comeback και στην τηλεόραση. Φέτος, θα παρουσιάσει το μουσικό ριάλιτι «X-Factor», καθώς και μια ταξιδιωτική εκπομπή δικής της έμπνευσης, στο Open Tv. 

Δέσποινα Βανδήθέατρο